reede, 13. september 2019

Robootikahuviliste esimene kohtumine

Esimesel korral kohtudes saime kõigepealt tuttavaks ning seejärel tegime väikesed kokkulepped selle kohta, et kuidas tuleb hoida neid põnevaid vahendeid, mida kasutama ringi raames hakkame. Teine tähtis kokkulepe oli see, kuidas omavahel suhtleme, et meil kõigil mõnus olla oleks. 

Seejärel juba saime tutvust teha vahenditega, mida järgnevate tundide jooksul agaralt kasutama hakkame. Peamised töövahendid esialgu on: Bee-Bot robotid, pisikesed ja väledad Hexbugid, Strawbees komplektid ning Lego WeDo robootikakomplektid (nende komplektidega koos kasutame ka tahvelarvuteid/sülearvuteid). Neile lisanduvad jooksvalt erinevad muud põnevad vidinad, mida kõike lastega uurime ja puurime. 

Esimeses ringitunnis tegime lähemalt tutvust Bee-Bot robotitega ning sellega mismoodi need tegelased töötavad ja kuidas saab neid panna sõitma sinna, kuhu sina soovid, et nad läheksid. 
Sõitsime erinevatel mattidel ning tegime imelist kunsti. 

Mõningad pildid ja videod meie toimetamistest nende ägedate putukatega:



























Seejärel tegime tutvust Hexbugidega, kes on väikesed ja väledad putukad. Nendega toimetasime nii mattidel, põrandal kui ka nende kiftis majas. 








Suur aitäh vägeva tunni eest ja kohtume juba uuel nädalal, et taaskord midagi põnevat koos ette võtta.

Teie õpetaja Heili







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lendav mesilane ja kuukulgur

Viimases kahes tunnis oleme taaskord tegelenud Lego WeDo komplektidega. Rääkisime mesilastest ning ehitasime ühe: ...